Brede Service.

Listed is partner voor jouw hele wooncarrière.
funda 9,7

Voor al jouw woonwensen

Listed begeleidt jou niet alleen bij de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning, we zijn ook adviseur en regisseur voor jouw aanvullende wensen. Hierbij werken we uitsluitend samen met vertrouwde professionals. Dus wil je verbouwen of verhuizen? Heb je hulp nodig bij financiering of inrichting? We regelen het graag voor je. Ook voor jouw volgende huis en het huis daarna. Met Listed heb je een partner voor jouw hele wooncarrière.

Services

Wil je de hoogste opbrengst én wil je dat het proces soepel en prettig verloopt? Listed geeft jou aandacht, een unieke presentatie, een groot netwerk kopers en de beste ervaring.

Meer lezen

Op zoek naar jouw droomhuis? Listed is specialist in woningen in het midden- en hogere segment. Wij hebben een fantastisch track record om voor jou hét perfecte huis te vinden.

Meer lezen

Wil je weten wat jouw huis waard is? Onze ervaren taxateurs maken nauwkeurige en betrouwbare taxaties, precies afgestemd op de unieke kenmerken van jouw eigendom.

Meer lezen

Weet je nog niet precies hoe je jouw nieuwe huis wil inrichten? Listed werkt samen met een studio die het helemaal voor jou kan verzorgen. Deze creatieve professionals vertalen jouw wensen in een plan, ze laten je ontwerpen en visuals zien en richten jouw nieuwe huis zelfs compleet voor je in als je dat wil. Turn-key!

Meer lezen

Sommige hypotheekadviseurs passen goed bij ondernemers, andere weten precies wat jonge gezinnen, oudere levensgenieters of expats nodig hebben. Wij kennen de hypotheekadviseurs in de omgeving Eindhoven en maken voor jou de perfecte match.

Meer lezen

Wil jij jouw koophuis van binnen en buiten op een stijlvolle manier vernieuwen? Wij werken samen met een architectenbureau dat het volledige ontwerp en de bouwtechnische tekeningen voor jouw nieuwe in- en exterieur kan maken. Zij gaan met je praten en maken een plan om jouw droomhuis te realiseren, soms nog vóór je het huis hebt gekocht.

Meer lezen

Een verhuizing kan best stressvol of vermoeiend zijn. Maar niet als je het ons vraagt. Listed werkt samen met een partner die de verhuizing compleet voor je kan regelen. Zo hoef je niet zelf te sjouwen, hoef je geen spullen af te voeren en kan je de verhuizers zelfs vragen om jouw kast in elkaar te zetten. Ook internationale verhuizingen zijn bij onze partner in vertrouwde handen.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Misschien ben je al aan het rondkijken voor een nieuwe woning. Daarom is het belangrijk om te weten wat jouw huis waard is

Meer lezen

Meer weten?

Listed is niet alleen jouw makelaar voor aankoop, verkoop en taxatie. Je kan bij ons voor ál jouw woonwensen terecht. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de partijen die jouw ideeën gaan uitvoeren. Want via onze partners zorgen wij dat het altijd goed gebeurt. Wil jij gebruik maken van onze services? Maak dan nu een afspraak. Dan vertellen we je graag wat er allemaal mogelijk is.

Hebben we je aandacht?

Neem gerust contact op!

Bel of mail naar onderstaand nummer en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ik help je graag! Langskomen voor een kop koffie mag natuurlijk ook.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top