Over ons.

Listed. De nieuwe standaard in de makelaardij.
funda 9,7

Jouw partner in Eindhoven. We Sell. We Buy. We Valuate. Listed.

Diederik Smeets
Diederik Smeets
Diederik Smeets

Diederik Smeets

Register makelaar

Diederik Smeets

Register makelaar"Het gaat niet om het huis. Het gaat om de mens.”
Wat heb jij nodig? Wie ben je? Ik wil dat mijn klant zich gehoord voelt. En dat wil ik ook voor de kopers. Aandacht geeft vertrouwen. Zodat meer mensen jouw huis willen kopen. That's it.

Boudewijn Conijn
Boudewijn Conijn
Boudewijn Conijn

Boudewijn Conijn

Register makelaar & Register taxateur

Boudewijn Conijn

Register makelaar & Register taxateur“One way to get the most out of life is to look upon it as an adventure”
Ik wil voor jou de beste deal. Altijd. Maar ik wil ook dat het een leuke weg is die we samen bewandelen. Dat jij het leuk vindt om dit avontuur met mij aan te gaan. Kom op zeg. Dat is toch ook de bedoeling?

Karin Relou
Karin Relou
Karin Relou

Karin Relou

Register makelaar & Register taxateur

Karin Relou

Register makelaar & Register taxateur“Verstand van huizen, gevoel voor mensen”.
Met mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels bijna alles op de huizenmarkt al meegemaakt. Het blijft een leuke uitdaging om kopers en verkopers bij elkaar te brengen. Het is een veelzijdig vak dat door ervaring en opleiding alleen maar meer inhoud krijgt. Ik zou niet anders willen dan onderdeel uit te maken van een goed en enthousiast team.

Caroline Hoosemans - van Trigt
Caroline Hoosemans - van Trigt
Caroline Hoosemans - van Trigt

Caroline Hoosemans - van Trigt

Officemanager & KRMT

Caroline Hoosemans - van Trigt

Officemanager & KRMT“Focus op kwaliteit en service bieden, met aandacht”
Met ruim 28 jaar ervaring in de makelaardij heb ik al veel ontwikkelingen in de woningmarkt voorbij zien komen. Voor mij blijft de klant altijd centraal staan. Zeker in deze hectische markt van snelle beslissingen en veel digitaal contact is persoonlijke aandacht onmisbaar. Het kopen en verkopen van een huis blijft een bijzonder proces en dat moet een mooie beleving zijn voor de klant. Bij ons is die aandacht er in elk stapje van het proces en daarmee kunnen we het verschil maken

Pauline Deimann
Pauline Deimann
Pauline Deimann

Pauline Deimann

Brand- & Officemanager

Pauline Deimann

Brand- & Officemanager"The best advertising is done by satisfied customers"
Ik vind het belangrijk dat onze klanten zo snel mogelijk worden voorzien van een antwoord bij vragen of twijfel.
Een klant moet zich tijdens het verkoop/aankooptraject continue prettig en vol met vertrouwen voelen bij iedere stap die we zetten.
Duidelijke communicatie, structuur en focus op een goede relatie staan voor mij bovenaan mijn prioriteiten lijstje! Een tevreden klant is immers de beste reclame nietwaar?


Melle van de Loo
Melle van de Loo
Melle van de Loo

Melle van de Loo

Binnendienstmedewerker

Melle van de Loo

Binnendienstmedewerker“When I make my clients smile, that's real success”
Bij zowel een woning aankopen als een woning verkopen gaat het om een persoonlijk proces. Iedere huiseigenaar heeft met zijn/haar woning een eigen verhaal, het opent deuren om nieuwe herinneringen te maken en biedt nieuwe kansen. Om dit persoonlijke gevoel constant te behouden, zorgen wij voor een goede communicatie en goede begeleiding. Alles moet soepel verlopen. Een tevreden klant is immers de beste klant.

Rafal Lipinski
Rafal Lipinski
Rafal Lipinski

Rafal Lipinski

Foto- & Videograaf

Rafal Lipinski

Foto- & Videograaf


"The greatest skill one can develop is decreasing the time between idea and execution."
I'm driven by the relentless pursuit of cinematic excellence. Crafting brand videos, product showcases, and corporate films has allowed me to fuse artistic techniques honed over years of experience. Collaborating with Listed We Sell, my passion reaches new heights in creating visually stunning and emotionally resonant real estate videos. I thrive on exceeding expectations, capturing the essence of each property, and empowering homeowners to showcase and sell their residences at the pinnacle of market value.

Het beste resultaat

Nieuwe standaard in makelaardij
Listed zet de nieuwe standaard in de makelaardij. Het kantoor is opgericht door ervaren makelaars die de dienstverlening naar een hoger niveau tillen.

Meer dan een transactie
Echte aandacht, een onderscheidende woningpresentatie, brede service en een levendig lokaal netwerk bewijzen dat het anders kan. Dat de klant weer écht centraal kan staan. Met als doel: het beste resultaat. En de fijnste weg ernaartoe.

Ontmoet het team
Leer ons alvast kennen!

Team Listed

Ons team.

De makelaars van Listed willen voor jou het beste, meest complete en persoonlijke makelaarskantoor zijn. Daarom geven we jou en jouw wensen maximale aandacht. Daarom zijn we vasthoudende onderhandelaars, scherp op bouwtechnische en juridische zaken. Maar het belangrijkst is dat we jou vertrouwen en rust geven tijdens het verkoopproces. Zodat jij dit spannende avontuur als een fijne ervaring beleeft.

Makelaar Eindhoven

Oprechte aandacht
Onze makelaars begeleiden maximaal 50 woningtransacties per jaar. Zo weten we zeker dat we ruim de tijd voor je kunnen nemen. Dit is belangrijk. Want het gaat om jou. Jouw verhaal, jouw wensen, jouw toekomst. Ook voor jouw mogelijke kopers nemen we alle tijd voor bezichtigingen en contact. Met aandacht krijg je de beste match.
Slimme strategie
We hebben veel ervaring in het onderhandelen met verkopers en hun vertegenwoordigers. Hierdoor weten we welke strategie voor jou het meest kansrijk is. Samen brengen we het beste bod uit.
Brede service
Tijdens het verkoopproces begeleiden we je stap voor stap, zodat je volledig wordt ontzorgd. En we zijn er ook voor jouw aanvullende wensen. Listed werkt samen met vertrouwde professionals die jou kunnen helpen met onder andere hypotheekadvies, verhuizing, architectuur, verbouwing en interieurontwerp.
Full Service voor Expats
Niet voor het leven op zoek naar een woning? Juist jouw wensen zijn dusdanig specifiek dat de aandacht en kennis van Listed doorslaggevend kan zijn. Jij wilt geen gedoe rond je huisvesting en zaken moeten op afstand al geregeld kunnen worden. Hier blinkt Listed door de de slimme strategie, brede service en oprechte aandacht in uit.

Plan een afspraak in

Je bent van harte welkom

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top