Over Listed

De nieuwe standaard in de makelaardij

Listed zet de nieuwe standaard in de makelaardij. Het kantoor is opgericht door ervaren makelaars die de dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Echte aandacht, een unieke woningpresentatie, brede service en een levendig lokaal netwerk bewijzen dat het anders kan. Dat de klant weer écht centraal kan staan.
Met als doel: het beste resultaat. En de fijnste weg ernaartoe.

Ons team

De makelaars van Listed willen voor jou het beste, meest complete en persoonlijke makelaarskantoor zijn. Daarom geven we jou en jouw wensen maximale aandacht. Daarom zijn we vasthoudende onderhandelaars, scherp op bouwtechnische en juridische zaken. Maar het belangrijkst is dat we jou vertrouwen en rust geven tijdens het verkoopproces. Zodat jij dit spannende avontuur als een fijne ervaring beleeft.

Kies jouw makelaar

Diederik Smeets

Register makelaar

Van kleins af aan wilde Diederik al makelaar worden. Met een kleine omweg is hij na het behalen van zijn diploma's in 2012 gestart. Diederik heeft zich toegelegd op het aan- en verkopen van woningen in de regio Eindhoven.

TEL: 040 - 30 96 333

Plan een afspraak met Diederik Smeets[email protected]

Boudewijn Conijn

Register makelaar / Register taxateur

Na de studie vastgoed en makelaardij in Groningen kwam Boudewijn er al snel achter dat zijn hart ligt bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen voor particulieren. Boudewijn doet dit al meer dan 10 jaar met veel passie en plezier.

TEL: 040 - 30 96 333

Plan een afspraak met Boudewijn Conijn[email protected]