Waardebepaling.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Misschien ben je al aan het rondkijken voor een nieuwe woning. Daarom is het belangrijk om te weten wat jouw huis waard is

Waardebepaling aanvragen

Eerste stap in het verkoopproces
Als je van plan bent om jouw huis te verkoopplannen is het belangrijk om te weten wat je huis waard is. Gebruik maken van een waardebepaling is de eerste stap. Met een waardebepaling kan een makelaar van Listed snel een indicatie maken wat de prijs is van de woning. Een waardebepaling verplicht jou tot niets.

Type woning
Van appartement of tussenwoning tot riante villa: wij hebben de kennis en ervaring om jouw vastgoed op waarde te schatten.

Waardebepaling aanvragen

Melle van de Loo

Maak gelijk een afspraak

Zo werkt een waardebepaling

Na het maken van een afspraak komt één van onze makelaars langs om de woning op te nemen. Tijdens het bezoek wordt een schatting gemaakt van de verkoopwaarde van de woning. Houdt er wel rekening dat een waardebepaling niet hetzelfde is als een taxatie!

Met een waardebepaling houdt onze makelaar rekening met de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen
  • Kadastrale gegevens
  • Omgevingsfactoren
  • Wat de makelaar ter plekke aantreft (o.a. staat van onderhoud)

Waardebepaling aanvragen

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij komen graag langs voor een waardebepaling

Eerdere ervaringen!

10 Saygin Sarioglu Bolestein 1 10 mrt. 2024

I was really happy with the process I had with them. Very open, honest and clean company. We were helped by Boudewijn, and I am pretty sure we would not be able to get the home if it were not for him.

10 Anoniem Viottastraat 11 29 feb. 2024

Boudewijn was really helpful during the whole process. He is a nice guy and he knows what he is doing. I am so glad with their services.

10 Dhr. Conijn Pisanostraat 380 05 feb. 2024

Zeer deskundig en prettig kantoor. Goede en volledige ontzorging; van aankleding en inrichten van de woning tot foto’s, bezichtigingen, onderhandelingen en notaris. Kortom zeer tevreden

10 Lucija Ilic Piet Soerstraat 33 05 feb. 2024

Successfully purchased our new home within two months in this crazy market. We are very satisfied with the help and advices that we got in order to achieve that. Definitely recommend!

10 Aleksa Ilic Piet Soerstraat 33 05 feb. 2024

Moved to a new house within two months, easy cooperation, definitely recommended. Thanks Listed and Boudewijn for helping us get our dream home.

10 Anoniem Woenselse Markt 39 F 31 jan. 2024

Erg vriendelijke en deskundige mensen, die een goede service verlenen. Met alle vragen kun je terecht en word je persoonsgericht geholpen.

10 Heidi Konings Geenhovensedreef 119 27 dec. 2023

Diederik heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan, hij reageerde altijd snel terug en hield goed ons op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook met zijn medewerkster Pauline hebben wij een superfijn...

10 Anoniem Weidekruidlaan 118 06 dec. 2023

Onze makelaar heeft in recordtijd voor ons een huis aangekocht. Hij heeft goed aangevoeld in welke fase verkopers zaten en wat wij wilden. En binnen die kaders was het eerste bod direct raak!...

10 Anoniem Generaal Stedmanstraat 214 28 nov. 2023

Diederik is very helpful in the whole process of selling our house and buying a new one. He is always accesible and easy to communicate with. Using digital and online services by him and his staff...

9.0 Jouke Privé Boerhaavelaan 50 03 nov. 2023

Listed heeft het traject van begin tot het einde deskundig begeleid. De communicatie was prettig en professioneel. Listed was altijd bereikbaar en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top