Makelaar Veldhoven

Opzoek naar een makelaar in Veldhoven? Listed ontzorgt je volledig bij jouw woonreis.

Huis kopen in Veldhoven

Veldhoven is een gezellige en groene gemeente met een levendige cultuur en een rijke historie. Ideaal om te wonen, werken en je te vermaken. Geniet van de rust en natuur en de vele voorzieningen die de gemeente te bieden heeft. Ook is Veldhoven gunstig qua ligging, met Eindhoven dichtbij.


Woning kopen of verkopen in Veldhoven

Wil jij advies van een NVM makelaar ontvangen? Ons team helpt je graag verder en komt vrijblijvend bij je langs.

Nog meer voordelen:

  • Altijd een waardebepaling
  • De beste woningpresentatie
  • Actief en innovatief op Social Media
  • Persoonlijke begeleiding op basis van 5 stappen

Advies van een makelaar in Veldhoven

Verkoopadvies Veldhoven

Potentiële kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op het internet voordat ze besluiten om een huis te komen bezichtigen. Door het aanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw woning extra goed opvalt. Een goede start is hierbij erg belangrijk, want de kans op verkoop van een woning gebeurt meestal in de eerste paar maanden.

Woning verkopen in Veldhoven

Als je je huis wil gaan verkopen, doe je dat met iemand waar je op kan vertrouwen. Wij bij Listed snappen dat je met een goed gevoel, samen, je huis wilt verkopen. Wij van Listed willen jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn in Veldhoven.

Direct verkopen in Veldhoven

Waardebepaling Veldhoven

Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Veldhoven? Misschien ben je al aan het rondkijken voor een nieuwe woning. Daarom is het belangrijk om te weten wat jouw huis waard is. De eerste stap is om een waardebepaling te doen en wij komen graag langs. Onze makelaar geeft je meer duidelijkheid over jouw woningwaarde en situatie.

Hulp bij huis kopen in Veldhoven?

Als aankoopmakelaar gaan wij in gesprek met jou over je woonwensen. Door dit gesprek weten we samen wat jouw wensen en behoeften zijn bij het vinden van jouw droomwoning. Veel mensen weten wel wat ze zoeken in een woning, maar denken daarbij niet aan de toekomstbestendigheid van de woning. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning voor nu, en later is.

Taxatie Veldhoven

Het taxeren van een woning kan verschillende reden hebben. Een van de redenen die het meest vaak voorkomt, is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, met andere woorden, om een hypotheek af te sluiten.

Nu te koop in Veldhoven

Veldhoven is de ideale plek om te wonen voor allerlei soorten mensen. Of je nu houdt van natuur en cultuur, een bruisend uitgaansleven, culinaire hoogstandjes of sport. Veldhoven biedt mogelijkheden voor jong & oud. Bekijk Woningaanbod

Hypotheekadvies Veldhoven

Als je hebt besloten om een woning te willen kopen is de eerste stap: kijken wat je kunt lenen. Zodra je dit weet kan je rondkijken om te bepalen welk type huizen je aanspreken. De hypotheekadviseurs van Listed Veldhoven vertellen je graag in één adviesgesprek over jouw hypotheek en geven aan wat je mogelijkheden zijn. Zo weet je precies welke woningen in Veldhoven voor jou geschikt zijn.

Hypotheekadvies via Listed

Huis in Veldhoven verkopen

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten hoe wij jouw woning aan de potentiële kopers presenteren? Kom gezellig langs, dan laten we het je zien!

Woningaanbod in Veldhoven

Er is helaas geen aanbod gevonden.

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top