Listed. De beste aankoopmakelaar in omgeving Eindhoven

Samen vinden we jouw droomhuis in omgeving Eindhoven!
funda 9,7

Aankopen. We Buy.

Op zoek naar jouw droomhuis?
Listed is gespecialiseerd in woningen in het midden- en hogere segment. Wij hebben een groot netwerk in de regio Eindhoven en weten vaak al welke woningen en locaties beschikbaar komen voordat ze op de markt zijn.

Continue op de hoogte.
Ook nemen wij je voortdurend mee in het proces, zodat het zoeken naar een nieuwe woning voor jou een geweldige ervaring is.

Starten in de zoektocht?
Samen met jou vinden wij dé perfecte woning!

Aankoopadvies aanvragen

Boudewijn content vertical Listed
Groot netwerk
Door onze jarenlange specialisatie in de Eindhovense woningmarkt hebben wij een groot netwerk en weten we vaak eerder dan anderen welke huizen in deze regio op de markt komen. Hierdoor heb jij een belangrijke voorsprong.
Goede relaties
Doordat wij op een professionele en respectvolle manier met onze collega’s en andere marktpartijen omgaan, krijgen wij meestal meer voor elkaar. Het kan jou net dat ene essentiële voordeel geven.
Slimme strategie
We hebben veel ervaring in het onderhandelen met verkopers en hun vertegenwoordigers. Hierdoor weten we welke strategie voor jou het meest kansrijk is. Samen brengen we het beste bod uit.
Full service voor expats
Brainport heeft een internationale aantrekkingskracht. Expats vertrouwen op Listed om hun ideale woning in Eindhoven te vinden. We weten wat jij belangrijk vindt, helpen je met de procedures eromheen en zoeken ook als jij niet in Eindhoven bent.
Maximale aandacht
Als wij met jou op zoek gaan naar jouw droomwoning, dan gáán we ervoor. We geven jou maximale aandacht, begeleiden en ontzorgen je tijdens het hele proces en bieden je alle services die je tijdens dit mooie avontuur nodig hebt.

Vul onderstaand gegevens in

Ons team

De makelaars van Listed willen voor jou het beste, meest complete en persoonlijke makelaarskantoor zijn. Daarom geven we jou en jouw wensen maximale aandacht. Daarom zijn we vasthoudende onderhandelaars, scherp op bouwtechnische en juridische zaken. Maar het belangrijkst is dat we jou vertrouwen en rust geven tijdens het verkoopproces. Zodat jij dit spannende avontuur als een fijne ervaring beleeft.

Aankoopadvies aanvragen

Eerdere (ver)koopervaringen!

10 Saygin Sarioglu Bolestein 1 10 mrt. 2024

I was really happy with the process I had with them. Very open, honest and clean company. We were helped by Boudewijn, and I am pretty sure we would not be able to get the home if it were not for him.

10 Anoniem Viottastraat 11 29 feb. 2024

Boudewijn was really helpful during the whole process. He is a nice guy and he knows what he is doing. I am so glad with their services.

10 Dhr. Conijn Pisanostraat 380 05 feb. 2024

Zeer deskundig en prettig kantoor. Goede en volledige ontzorging; van aankleding en inrichten van de woning tot foto’s, bezichtigingen, onderhandelingen en notaris. Kortom zeer tevreden

10 Lucija Ilic Piet Soerstraat 33 05 feb. 2024

Successfully purchased our new home within two months in this crazy market. We are very satisfied with the help and advices that we got in order to achieve that. Definitely recommend!

10 Aleksa Ilic Piet Soerstraat 33 05 feb. 2024

Moved to a new house within two months, easy cooperation, definitely recommended. Thanks Listed and Boudewijn for helping us get our dream home.

10 Anoniem Woenselse Markt 39 F 31 jan. 2024

Erg vriendelijke en deskundige mensen, die een goede service verlenen. Met alle vragen kun je terecht en word je persoonsgericht geholpen.

10 Heidi Konings Geenhovensedreef 119 27 dec. 2023

Diederik heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan, hij reageerde altijd snel terug en hield goed ons op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook met zijn medewerkster Pauline hebben wij een superfijn...

10 Anoniem Weidekruidlaan 118 06 dec. 2023

Onze makelaar heeft in recordtijd voor ons een huis aangekocht. Hij heeft goed aangevoeld in welke fase verkopers zaten en wat wij wilden. En binnen die kaders was het eerste bod direct raak!...

10 Anoniem Generaal Stedmanstraat 214 28 nov. 2023

Diederik is very helpful in the whole process of selling our house and buying a new one. He is always accesible and easy to communicate with. Using digital and online services by him and his staff...

9.0 Jouke Privé Boerhaavelaan 50 03 nov. 2023

Listed heeft het traject van begin tot het einde deskundig begeleid. De communicatie was prettig en professioneel. Listed was altijd bereikbaar en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.

De nieuwe standaard in de makelaardij in Eindhoven

Listed zet de nieuwe standaard in de makelaardij. Het kantoor is opgericht door ervaren makelaars die de dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Echte aandacht, een unieke woningpresentatie, brede service en een levendig lokaal netwerk bewijzen dat het anders kan. Dat de klant weer écht centraal kan staan.
Met als doel: het beste resultaat. En de fijnste weg ernaartoe.

Aankopen van een huis omvat voor jou misschien zaken waar je niet elke dag mee in aanraking komt. Kies daarom bij het kopen van een woning voor ondersteuning van één van onze specialistische makelaars, wij kunnen jou van begin tot eind ondersteunen.

Wat kan je verwachten van dienstverlening bij Listed:

  • We verzamelen jouw woonwensen
  • Je wordt dagelijks op de hoogte gehouden van het nieuwste woningaanbod
  • We plannen bezichtigingsafspraken in en begeleiden deze
  • We onderzoeken de ligging en omgevingsfactoren en adviseren jou hierover
  • Wij doen de onderhandeling
  • We begeleiden jou bij de verdere afwikkeling
  • We doen aan nazorg

Jouw slagingskans op de markt vergroten?

Schakel vandaag nog Listed in als aankoopmakelaar

Misschien ook handig, wanneer je een huis wilt aankopen

Sommige hypotheekadviseurs passen goed bij ondernemers, andere weten precies wat jonge gezinnen, oudere levensgenieters of expats nodig hebben. Wij kennen de hypotheekadviseurs in de omgeving Eindhoven en maken voor jou de perfecte match.

Meer lezen

Weet je nog niet precies hoe je jouw nieuwe huis wil inrichten? Listed werkt samen met een studio die het helemaal voor jou kan verzorgen. Deze creatieve professionals vertalen jouw wensen in een plan, ze laten je ontwerpen en visuals zien en richten jouw nieuwe huis zelfs compleet voor je in als je dat wil. Turn-key!

Meer lezen

Wil jij jouw koophuis van binnen en buiten op een stijlvolle manier vernieuwen? Wij werken samen met een architectenbureau dat het volledige ontwerp en de bouwtechnische tekeningen voor jouw nieuwe in- en exterieur kan maken. Zij gaan met je praten en maken een plan om jouw droomhuis te realiseren, soms nog vóór je het huis hebt gekocht.

Meer lezen

Laat Listed je helpen bij het vinden van jouw droomhuis

Team Listed Header 3

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top