Listed. De beste aankoopmakelaar in omgeving Eindhoven

Samen vinden we jouw droomhuis in omgeving Eindhoven!
funda 9,7

Aankopen. We Buy.

Op zoek naar jouw droomhuis?
Listed is gespecialiseerd in woningen in het midden- en hogere segment. Wij hebben een groot netwerk in de regio Eindhoven en weten vaak al welke woningen en locaties beschikbaar komen voordat ze op de markt zijn.

Continue op de hoogte.
Ook nemen wij je voortdurend mee in het proces, zodat het zoeken naar een nieuwe woning voor jou een geweldige ervaring is.

Starten in de zoektocht?
Samen met jou vinden wij dé perfecte woning!

Aankoopadvies aanvragen

Boudewijn content vertical Listed
Groot netwerk
Door onze jarenlange specialisatie in de Eindhovense woningmarkt hebben wij een groot netwerk en weten we vaak eerder dan anderen welke huizen in deze regio op de markt komen. Hierdoor heb jij een belangrijke voorsprong.
Goede relaties
Doordat wij op een professionele en respectvolle manier met onze collega’s en andere marktpartijen omgaan, krijgen wij meestal meer voor elkaar. Het kan jou net dat ene essentiële voordeel geven.
Slimme strategie
We hebben veel ervaring in het onderhandelen met verkopers en hun vertegenwoordigers. Hierdoor weten we welke strategie voor jou het meest kansrijk is. Samen brengen we het beste bod uit.
Full service voor expats
Brainport heeft een internationale aantrekkingskracht. Expats vertrouwen op Listed om hun ideale woning in Eindhoven te vinden. We weten wat jij belangrijk vindt, helpen je met de procedures eromheen en zoeken ook als jij niet in Eindhoven bent.
Maximale aandacht
Als wij met jou op zoek gaan naar jouw droomwoning, dan gáán we ervoor. We geven jou maximale aandacht, begeleiden en ontzorgen je tijdens het hele proces en bieden je alle services die je tijdens dit mooie avontuur nodig hebt.

Vul onderstaand gegevens in

Ons team

De makelaars van Listed willen voor jou het beste, meest complete en persoonlijke makelaarskantoor zijn. Daarom geven we jou en jouw wensen maximale aandacht. Daarom zijn we vasthoudende onderhandelaars, scherp op bouwtechnische en juridische zaken. Maar het belangrijkst is dat we jou vertrouwen en rust geven tijdens het verkoopproces. Zodat jij dit spannende avontuur als een fijne ervaring beleeft.

Aankoopadvies aanvragen

Eerdere (ver)koopervaringen!

10 Anoniem Azaleastraat 8 09 jul. 2024

Listed Makelaar pakt het goed aan door professionele foto’s te laten maken die absoluut onderscheidend zijn. Ook de styling in het verkoopproces is van meerwaarde. Een duidelijke uitleg hoe het...

10 Roel Vissers 02 jul. 2024

Diederik heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop en verkoop van onze woning. Heel deskundig, resultaat gedreven en klantgericht!

9.5 Anoniem Binnewiertzstraat 21 29 jun. 2024

Listed is een modern, professioneel en resultaatgericht makelaarskantoor, erg klantgericht. De voorbereiding van de verkoop, het maken van fotos en videos en het opstellen van de verkooptekst gebeurt...

10 Mevr. Van der Maat Hagenkampweg Noord 11 24 jun. 2024

Diederik van Listed is een hele fijne makelaar. We hadden goed en snel contact met hem en hij beantwoord al je vragen heel duidelijk. Hij toont veel inzet voor de verkoop van het huis, legt duidelijk...

10 Anoniem Victor Hugolaan 54 13 jun. 2024

High quality service, professional, friendly, clear. What can we expect more? We are really satisfied by the services of Diederik and his team.

9.8 Anoniem Jan Luikenstraat 10 13 jun. 2024

Listed/Diederik zijn toppers. Vriendelijk, daadkrachtig en houden zich aan de afspraak. Kortom, TOP!

10 Anoniem Holterberglaan 20 10 jun. 2024

Diederik en zijn team zijn zeer deskundig, ervaren en reageren snel. Ze boden de eerste keer geweldige service en daarom ging ik ook de tweede keer naar hen terug. Hartelijk dank en tot de volgende...

10 Jakub Werner 21 mei 2024

I had the utmost pleasure of working with Boudewijn during the last months when buying an apartment in Eindhoven. Although the purchase could not happen in the end due to reasons beyond our control,...

10 Patrick Sanchez Lijsterbes 43 14 mei 2024

We enjoyed working with listed and all the team. The job done was amazing It was a pleasure with the right advices all along the selling

10 Anoniem Grasdreef 20 13 mei 2024

Duidelijke tijdlijn, helder plan, goede communicatie en altijd direct bereikbaar. Ons huis was binnen anderhalve week verkocht. Wij zijn zeker tevreden. Bedankt Diederik!

De nieuwe standaard in de makelaardij in Eindhoven

Listed zet de nieuwe standaard in de makelaardij. Het kantoor is opgericht door ervaren makelaars die de dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Echte aandacht, een unieke woningpresentatie, brede service en een levendig lokaal netwerk bewijzen dat het anders kan. Dat de klant weer écht centraal kan staan.
Met als doel: het beste resultaat. En de fijnste weg ernaartoe.

Aankopen van een huis omvat voor jou misschien zaken waar je niet elke dag mee in aanraking komt. Kies daarom bij het kopen van een woning voor ondersteuning van één van onze specialistische makelaars, wij kunnen jou van begin tot eind ondersteunen.

Wat kan je verwachten van dienstverlening bij Listed:

  • We verzamelen jouw woonwensen
  • Je wordt dagelijks op de hoogte gehouden van het nieuwste woningaanbod
  • We plannen bezichtigingsafspraken in en begeleiden deze
  • We onderzoeken de ligging en omgevingsfactoren en adviseren jou hierover
  • Wij doen de onderhandeling
  • We begeleiden jou bij de verdere afwikkeling
  • We doen aan nazorg

Jouw slagingskans op de markt vergroten?

Schakel vandaag nog Listed in als aankoopmakelaar

Misschien ook handig, wanneer je een huis wilt aankopen

Sommige hypotheekadviseurs passen goed bij ondernemers, andere weten precies wat jonge gezinnen, oudere levensgenieters of expats nodig hebben. Wij kennen de hypotheekadviseurs in de omgeving Eindhoven en maken voor jou de perfecte match.

Meer lezen

Weet je nog niet precies hoe je jouw nieuwe huis wil inrichten? Listed werkt samen met een studio die het helemaal voor jou kan verzorgen. Deze creatieve professionals vertalen jouw wensen in een plan, ze laten je ontwerpen en visuals zien en richten jouw nieuwe huis zelfs compleet voor je in als je dat wil. Turn-key!

Meer lezen

Wil jij jouw koophuis van binnen en buiten op een stijlvolle manier vernieuwen? Wij werken samen met een architectenbureau dat het volledige ontwerp en de bouwtechnische tekeningen voor jouw nieuwe in- en exterieur kan maken. Zij gaan met je praten en maken een plan om jouw droomhuis te realiseren, soms nog vóór je het huis hebt gekocht.

Meer lezen

Laat Listed je helpen bij het vinden van jouw droomhuis

Team Listed Header 3

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top