Architectuur en renovatie

Exclusief woningontwerp in Eindhoven

Welkom bij het hart van verfijnd woningontwerp in Eindhoven, waar elke woning een uniek meesterwerk is. Onze toonaangevende architecten zijn gepassioneerd over het creëren van woningen die niet alleen voldoen aan jouw functionele behoeften, maar ook een tijdloze esthetiek en ongeëvenaarde elegantie bieden.

Maatwerk voor jouw droomhuis

Of je nu droomt van een eigentijdse villa, een stijlvolle loft of een charmante gezinswoning, onze architecten begrijpen dat elke woning een weerspiegeling moet zijn van de levensstijl en persoonlijkheid van de bewoners. We werken nauw met je samen om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat zowel praktisch als adembenemend is.

Wij omarmen de nieuwste trends in duurzaam wonen en integreren milieuvriendelijke ontwerpelementen in al onze projecten. Van groene daken tot energie-efficiënte indelingen, we streven ernaar woningen te creëren die niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

Samen realiseren wij jouw droomhuis

Van de eerste schets tot de laatste afwerking, wij geloven in een nauwe samenwerking met jou om jouw visie werkelijkheid te laten worden. Jouw droomhuis verdient niets minder dan perfectie, en dat is precies wat onze ervaren architecten in Eindhoven bieden.

Ontdek de mogelijkheden van exclusief woningontwerp in Eindhoven. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen beginnen aan de reis om jouw droomhuis tot leven te brengen.

Wil je de hoogste opbrengst én wil je dat het proces soepel en prettig verloopt? Listed geeft jou aandacht, een unieke presentatie, een groot netwerk kopers en de beste ervaring.

Meer lezen

Op zoek naar jouw droomhuis? Listed is specialist in woningen in het midden- en hogere segment. Wij hebben een fantastisch track record om voor jou hét perfecte huis te vinden.

Meer lezen

Wil je weten wat jouw huis waard is? Onze ervaren taxateurs maken nauwkeurige en betrouwbare taxaties, precies afgestemd op de unieke kenmerken van jouw eigendom.

Meer lezen

Weet je nog niet precies hoe je jouw nieuwe huis wil inrichten? Listed werkt samen met een studio die het helemaal voor jou kan verzorgen. Deze creatieve professionals vertalen jouw wensen in een plan, ze laten je ontwerpen en visuals zien en richten jouw nieuwe huis zelfs compleet voor je in als je dat wil. Turn-key!

Meer lezen

Nieuw ontwerp, nieuwe start.

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top