Taxeer jouw woning met Listed.

Betrouwbare taxatie van jouw woning, appartement of villa.

Taxeren. We Valuate.

Gevalideerde taxatie nodig?
Een taxatie door Listed wordt altijd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) gevalideerd, het hoogste woningtaxatieinstituut in Nederland. Hierdoor krijg je een solide en betrouwbaar taxatierapport waarmee je bij alle instanties en financiële instellingen terecht kunt.

Wat voor soort object heb jij?
Van appartement of tussenwoning tot riante villa: onze taxateurs hebben de kennis en ervaring om jouw vastgoed op waarde te schatten.

Direct een taxatie aanvragen.
Dat kan, snel en gemakkelijk!

Direct aanvragen

Karin 2 content vertical Listed
Afspraak plannen
Bel ons voor nadere informatie of vraag direct een taxatie aan door het formulier op deze pagina in te vullen en te verzenden. Zodra wij de opdracht hebben ontvangen plannen wij direct een afspraak met je in om de taxatie uit te voeren.
De opname
Op het afgesproken tijdstip staat onze taxateur bij jou en de te taxeren woning op de stoep. We bekijken jouw hele woning en checken alle punten die van belang zijn voor het opstellen van het taxatierapport. We analyseren onder andere de staat van onderhoud, de locatie, het gebruiksoppervlak en referentiepanden.
Het rapport
Als ons rapport klaar is sturen wij het naar het NWWI. Zodra het rapport door hen is goedgekeurd ontvang je een e-mail met een link naar het taxatierapport. Als op jouw verzoek een geldverstrekker of tussenpersoon aan de taxatie is gekoppeld, ontvangt deze ook automatisch een kopie van het rapport.

Vraag direct een taxatie aan.

Taxatierapport aanvragen

Dat kan snel en eenvoudig.

Stap 1: Vul jouw gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op om jouw wensen te bespreken.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Eerdere ervaringen

10 Saygin Sarioglu Bolestein 1 10 mrt. 2024

I was really happy with the process I had with them. Very open, honest and clean company. We were helped by Boudewijn, and I am pretty sure we would not be able to get the home if it were not for him.

10 Anoniem Viottastraat 11 29 feb. 2024

Boudewijn was really helpful during the whole process. He is a nice guy and he knows what he is doing. I am so glad with their services.

10 Dhr. Conijn Pisanostraat 380 05 feb. 2024

Zeer deskundig en prettig kantoor. Goede en volledige ontzorging; van aankleding en inrichten van de woning tot foto’s, bezichtigingen, onderhandelingen en notaris. Kortom zeer tevreden

10 Lucija Ilic Piet Soerstraat 33 05 feb. 2024

Successfully purchased our new home within two months in this crazy market. We are very satisfied with the help and advices that we got in order to achieve that. Definitely recommend!

10 Aleksa Ilic Piet Soerstraat 33 05 feb. 2024

Moved to a new house within two months, easy cooperation, definitely recommended. Thanks Listed and Boudewijn for helping us get our dream home.

10 Anoniem Woenselse Markt 39 F 31 jan. 2024

Erg vriendelijke en deskundige mensen, die een goede service verlenen. Met alle vragen kun je terecht en word je persoonsgericht geholpen.

10 Heidi Konings Geenhovensedreef 119 27 dec. 2023

Diederik heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan, hij reageerde altijd snel terug en hield goed ons op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook met zijn medewerkster Pauline hebben wij een superfijn...

10 Anoniem Weidekruidlaan 118 06 dec. 2023

Onze makelaar heeft in recordtijd voor ons een huis aangekocht. Hij heeft goed aangevoeld in welke fase verkopers zaten en wat wij wilden. En binnen die kaders was het eerste bod direct raak!...

10 Anoniem Generaal Stedmanstraat 214 28 nov. 2023

Diederik is very helpful in the whole process of selling our house and buying a new one. He is always accesible and easy to communicate with. Using digital and online services by him and his staff...

9.0 Jouke Privé Boerhaavelaan 50 03 nov. 2023

Listed heeft het traject van begin tot het einde deskundig begeleid. De communicatie was prettig en professioneel. Listed was altijd bereikbaar en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.

We valuate. We Listed. We sell.

Taxatierapport nodig?

Vraag eenvoudig een taxatie aan.

Was je opzoek naar één van onze andere diensten?

Wil je de hoogste opbrengst én wil je dat het proces soepel en prettig verloopt? Listed geeft jou aandacht, een unieke presentatie, een groot netwerk kopers en de beste ervaring.

Meer lezen

Op zoek naar jouw droomhuis? Listed is specialist in woningen in het midden- en hogere segment. Wij hebben een fantastisch track record om voor jou hét perfecte huis te vinden.

Meer lezen

Sommige hypotheekadviseurs passen goed bij ondernemers, andere weten precies wat jonge gezinnen, oudere levensgenieters of expats nodig hebben. Wij kennen de hypotheekadviseurs in de omgeving Eindhoven en maken voor jou de perfecte match.

Meer lezen

Team Listed Header 3

Meest voorkomende taxaties in Eindhoven

Taxatie bij aankoop huis

Eén van de meest bekende taxaties is de taxatie wanneer je een nieuwe woning koopt. Wanneer je een woning koopt vraagt de geldverstrekker naar de waarde van de aangekochte woning. Dit taxatierapport dient bijna altijd een NWWI-gevalideerd taxatierapport te zijn. Wanneer je de nieuwe woning ook direct wil gaan verbouwen kun je ervoor kiezen om de taxateur een tweede marktwaarde op te laten nemen in het rapport. Deze tweede waarde wordt bepaald aan de hand van de verbouwingswerkzaamheden gespecificeerd in kosten die door jou worden aangeleverd.

Taxatie bij aankoop huis voor verhuur (taxatie marktwaarde in verhuurde staat)

Als je een woning wilt kopen voor de verhuur vraagt de geldverstrekker naar de waarde van de verhuurde aangekochte woning. Wij kunnen in dit soort situaties een taxatierapport opstellen dat NWWI-gevalideerd is. Zo ben je altijd zeker van een goed taxatierapport.

Taxatie voor verbouwing van je eigen huis

Wil je gaan verbouwen aan je eigen woning en heb je hiervoor een financiering nodig? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. De geldverstrekker wil dan namelijk de huidige marktwaarde weten en de waarde na verbouwing. Deze waarden worden, aan de hand van de verbouwingswerkzaamheden, vastgelegd in een taxatierapport.

Taxatie bij oversluiten hypotheek

Bij het oversluiten van je hypotheek, in verband met het verlopen van de rentevaste periode of het vroegtijdig vernieuwen van een rentevaste periode vanwege een gunstige rente, is een NWWI-gevalideerd taxatierapport noodzakelijk.

Taxatie voor overbruggingshypotheek

We spreken van een taxatie overbruggingshypotheek wanneer je een woning hebt gekocht, die je niet direct gaat bewonen. Zoals vaak het geval is bij een nieuwbouwwoning. Het kan dan voorkomen dat je al wel betalingen moet doen terwijl je nog steeds in je eigen woning woont en/of deze nog niet hebt verkocht. In dit soort situaties kun je een overbruggingshypotheek afsluiten op basis van de marktwaarde van je huidige woning.

Taxatie voor bezwaarschrift WOZ

Ben je het niet eens met de WOZ-waarde van jouw woning? Dan kunnen we een taxatie uitbrengen, welke je ter bezwaar kan indienen bij de gemeente. De taxatie ten behoeve van het indienen van een bezwaar tegen de uitgebrachte WOZ-waarde heeft geen vaste of verplichte uitwerkingsvorm.

Taxatie ten behoeve van scheiding

Bij een scheiding is er vaak een wijziging van de eigendomsverhouding en moet de vrije verkoopwaarde worden bepaald. Deze waarde kan dan worden gebruikt voor bijvoorbeeld uitkoop of aankoop van de woning. Ook voor dit soort taxaties kun je ons inschakelen en ben je verzekerd van een objectief rapport.

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top