2-onder-1-kapwoning met supergrote tuin!
113 m2
6 kamers

Generaal van Merlenstraat 1e

EINDHOVEN

€ 550.000 k.k.
Interesse? Neem contact met ons op!
Hou jij ervan om lekker buiten te leven? Dan hebben we nu iets unieks voor je. Want deze tweekapper in de gewilde Generalenbuurt is niet alleen ruim van binnen, je krijgt er ook een fantastisch grote tuin van 33 meter diep bij! Dit is echt heel bijzonder. Nieuwsgierig? Kom, gaan we kijken!

Jouw toekomstige woning staat in een rustige en gezellige straat. Voor gezinnen met kinderen zijn er genoeg speelplekken, een basisschool en een Cruyff Court in de buurt. Shoppen doe je in winkelcentrum WoensXL, maar een paar minuutjes lopen bij je vandaan. En via de nabijgelegen uitvalswegen en het busstation ga je snel overal naartoe. Dit is echt een heerlijke plek voor iedereen die midden in het leven wil staan!

En jouw tweekapper? Die is ook geweldig! Keurig onderhouden, oprit en carport voor de deur en een ruime garage met directe doorgangen naar de tuin en het woongedeelte. De inrichting van de woning is misschien ietsje gedateerd, maar alle ingrediënten zijn aanwezig om hier een fantastisch huis van te maken voor jouw gezin. Ruime woonkamer, open keuken en… een hele mooie aangebouwde tuinkamer! Door de glazen wanden leef je hier heerlijk buiten, zelfs als het niet hartje zomer is!

En dan zijn we meteen bij hét pronkstuk van dit huis: de unieke supergrote tuin! Hier kan jij je als buitenmens of tuinier helemaal uitleven. Er komt bijna geen einde aan deze tuin, die ook nog eens prachtig is aangelegd. Achterin de tuin vind je nog een tuinhuis van bijna 9 vierkante meter. Alles bij elkaar is jouw hele perceel maar liefst 433 vierkante meter. Dit is echt heel bijzonder voor een huis in een woonwijk!

Ook boven kan je met dit huis alle kanten op. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een eigen balkon, en een ruime badkamer. Ook de tweede verdieping is ruim en biedt je volop mogelijkheden. Je kan hier bijvoorbeeld nog eens 2 aparte slaapkamers maken of 1 grote masterbedroom. Wat jij wil. Zo is deze tweekapper ook perfect voor grote gezinnen!

Deze 2-onder-1-kapwoning met supergrote tuin is echt ideaal als je graag in de stad woont en toch veel ruimte én buitenruimte wil. Pak jij deze kans? Neem dan snel met ons contact op voor een bezichtiging. Dan laten wij je dit huis heel graag van binnen én van buiten zien!

Facts & Figures

Soort woning:
Geschakelde twee-onder-een-kapwoning
Woonoppervlakte:
113 m2
Perceeloppervlakte:
433 m2
Bouwjaar:
1990
Energielabel:
C
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Tuin:
West
Berging:
Vrijstaand, hout

Deel deze woning