Makelaar Aalst

Opzoek naar een makelaar in Aalst? Listed ontzorgt je volledig bij jouw woonreis.

Huis kopen in Aalst

Als je op bent naar een rustig en groen dorp om te wonen, met Eindhoven om de hoek, dan is Alst een goede keuze. Het ligt aan de rivier de Tongelgreep die voor een mooie omgeving zorgt. Aalst heeft ook een modern en levendig karakter, met veel winkels, horeca, scholen en sportfaciliteiten. Kortom, Aalst is een dorp waar je prettig kunt wonen, werken en recreëren.

Huis verkopen Aalst

Bij Listed begrijpen we dat het verkopen van je huis een cruciale beslissing is. Daarom zorgen we ervoor dat alles naadloos verloopt, zodat je met vol vertrouwen een weloverwogen keuze kunt maken. Wil je advies van een NVM makelaar ontvangen? Petra en Marijn helpen je graag verder. Ontdek de voordelen van Listed:

  1. Gratis waardebepaling van je woning
  2. Professionele woningpresentatie
  3. Effectieve promotie op Social Media
  4. Persoonlijke begeleiding in 5 stappen

Advies van een makelaar in Aalst

Verkoopadvies Aalst

Potentiële kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op het internet voordat ze besluiten om een huis te komen bezichtigen. Door het aanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw woning extra goed opvalt. Een goede start is hierbij erg belangrijk, want de kans op verkoop van een woning gebeurt meestal in de eerste paar maanden.

Woning verkopen Aalst

Bij Listed begrijpen we dat potentiële kopers tegenwoordig uitgebreid online onderzoek doen voordat ze een huis gaan bezichtigen. Het is essentieel dat jouw woning online opvalt tussen het overvloedige aanbod. Het verkoopproces begint met een strategische aanpak, vooral omdat de eerste maanden cruciaal zijn voor het maximaliseren van de verkoopkansen.

Direct verkopen Waalre

Waardebepaling Valkenswaard

Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Valkenswaard? Misschien ben je al aan het rondkijken voor een nieuwe woning. Daarom is het belangrijk om te weten wat jouw huis waard is. De eerste stap is om een waardebepaling te doen en wij komen graag langs. Onze makelaar geeft je meer duidelijkheid over jouw woningwaarde en situatie.

Hulp bij huis kopen in Aalst?

Als jouw aankoopmakelaar luisteren we naar jouw woonwensen. Zo weet je precies wat je zoekt en nodig hebt in je nieuwe huis. Veel mensen kopen een huis dat nu bij ze past, zonder te letten op de toekomst. Daarom is het belangrijk om ook te denken aan de toekomst.

Hypotheekadvies Aalst

Om een huis te kopen moet je eerst weten hoeveel je kan lenen. Dan kun je kijken welk type huizen jou aanspreekt. De hypotheekadviseurs van Listed helpen je graag met een hypotheekadvies in één gesprek. Ze vertellen je wat je opties zijn om zo te kijken welke huizen bij jouw passen.

Hypotheek advies via Listed

Taxatie Aalst

Een woning taxeren kan verschillende redenen hebben. Een veelvoorkomende reden is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel het afsluiten van een hypotheek.

Nu te koop in Valkenswaard

Valkenswaard is de ideale plek om te wonen voor allerlei soorten mensen. Of je nu houdt van natuur en cultuur, een bruisend uitgaansleven, culinaire hoogstandjes of sport. Valkenswaard biedt mogelijkheden voor jong & oud. Bekijk Woningaanbod

Huis in Aalst verkopen

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten hoe wij jouw woning aan de potentiële kopers presenteren? Kom gezellig langs, dan laten we het je zien!

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top