Hypotheekadvies en financiële planning

Listed helpt je verder, vindt ook de beste hypotheek deal via Listed.

Vind de perfecte hypotheek met onze makelaars in Eindhoven

Op zoek naar jouw droomhuis in Eindhoven? Bij Listed begrijpen we dat de juiste hypotheek cruciaal is voor het realiseren van jouw woonwensen. Onze toegewijde makelaars zijn hier om jou te begeleiden door het complexe landschap van hypotheekopties, zodat jij met vertrouwen de sleutels van jouw nieuwe huis in handen kunt nemen.

Deskundig advies op maat

Onze ervaren makelaars kennen de lokale markt in Eindhoven als geen ander. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, je huis wilt upgraden of op zoek bent naar een investeringspand, wij bieden deskundig advies op maat. We luisteren naar jouw unieke situatie en doelen, en begeleiden je vervolgens naar de hypotheekoplossing die het beste bij jou past.

Toegang tot diverse hypotheekproducten

Met een breed netwerk van financiële partners hebben wij toegang tot diverse hypotheekproducten. Of je nu de voorkeur geeft aan een vaste rente, variabele rente of een andere specifieke voorwaarde, wij hebben de expertise om de juiste hypotheek voor jou te vinden.


Stressvrij aankoopproces

Het kopen van een huis kan een emotionele en complexe reis zijn. Onze makelaars nemen de stress uit het aankoopproces door niet alleen te helpen bij het vinden van de juiste hypotheek, maar ook door de nodige documentatie te regelen en jou te begeleiden bij elke stap.

Lokale marktinzichten

Als trotse Makelaars in Eindhoven begrijpen wij de lokale vastgoedmarkt door en door. Of het nu gaat om opkomende wijken, marktfluctuaties of overheidsregelingen, onze makelaars zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op jouw hypotheekkeuze.

Kies voor zekerheid en gemak bij het vinden van de perfecte hypotheek in Eindhoven. Neem vandaag nog contact op met Listed en laat onze deskundige makelaars je begeleiden naar een moeiteloze en succesvolle woningfinanciering.


Wil je de hoogste opbrengst én wil je dat het proces soepel en prettig verloopt? Listed geeft jou aandacht, een unieke presentatie, een groot netwerk kopers en de beste ervaring.

Meer lezen

Op zoek naar jouw droomhuis? Listed is specialist in woningen in het midden- en hogere segment. Wij hebben een fantastisch track record om voor jou hét perfecte huis te vinden.

Meer lezen

Wil je weten wat jouw huis waard is? Onze ervaren taxateurs maken nauwkeurige en betrouwbare taxaties, precies afgestemd op de unieke kenmerken van jouw eigendom.

Meer lezen

Financieren nog nooit zo makkelijk geweest.

Pauline weet er raad mee

Neem vandaag nog contact met ons op

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top