Makelaar Best

Opzoek naar een makelaar in Best? Listed ontzorgt je volledig bij jouw woonreis.

Huis kopen in Best

Gemeente Best is een mooie en levendige gemeente, het heeft een rijke historie, gezellig centrum, en veel mogelijkheden wat betreft winkels, horeca, cultuur en sport. Ook is het ideaal om te wonen als je houdt van een groene omgeving en veel recreatiemogelijkheden.

Woning kopen of verkopen in Best?

Wil jij advies van een NVM makelaar ontvangen? Ons team helpt je graag verder en komt vrijblijvend bij je langs.

Waarom Listed:

  • Altijd een waardebepaling
  • De beste woningpresentatie
  • Actief en innovatief op Social Media
  • Persoonlijke begeleiding op basis van 5 stappen

Advies van een makelaar in Best

Verkoopadvies Best

Potentiële kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op het internet voordat ze besluiten om een huis te komen bezichtigen. Door het aanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw woning extra goed opvalt. Een goede start is hierbij erg belangrijk, want de kans op verkoop van een woning gebeurt meestal in de eerste paar maanden.

Woning verkopen in Best

Als je je huis wil gaan verkopen, doe je dat met iemand waar je op kan vertrouwen. Wij bij Listed snappen dat je met een goed gevoel, samen, je huis wilt verkopen. Wij van Listed willen jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn in Best.

Direct verkopen in Best

Waardebepaling Best

Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Best? Misschien ben je al aan het rondkijken voor een nieuwe woning. Daarom is het belangrijk om te weten wat jouw huis waard is. De eerste stap is om een waardebepaling te doen en wij komen graag langs. Onze makelaar geeft je meer duidelijkheid over jouw woningwaarde en situatie.

Hulp bij huis kopen in Best?

Als aankoopmakelaar gaan wij in gesprek met jou over je woonwensen. Door dit gesprek weten we samen wat jouw wensen en behoeften zijn bij het vinden van jouw droomwoning. Veel mensen weten wel wat ze zoeken in een woning, maar denken daarbij niet aan de toekomstbestendigheid van de woning. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning voor nu, en later is.

Taxatie Best

Het taxeren van een woning kan verschillende reden hebben. Een van de redenen die het vaakst voorkomt, is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, met andere woorden, om een hypotheek af te sluiten.

Nu te koop in Best

Best is de ideale plek om te wonen voor allerlei soorten mensen. Of je nu houdt van een ruime, groene woonomgeving, dorps karakter, of de gunstige ligging. Best biedt mogelijkheden voor jong & oud. Bekijk Woningaanbod

Hypotheekadvies Best

Als je hebt besloten om een woning te willen kopen is de eerste stap: kijken wat je kunt lenen. Zodra je dit weet kan je rondkijken om te bepalen welk type huizen je aanspreken. De hypotheekadviseurs van Listed Best vertellen je graag in één adviesgesprek over jouw hypotheek en geven aan wat je mogelijkheden zijn. Zo weet je precies welke woningen in Best voor jou geschikt zijn.

Hypotheekadvies via Listed

Woning in Best verkopen

Onze makelaars helpen je graag verder!

Benieuwd geworden hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom een langs, dan laten wij het graag zien!

Woningaanbod in Best

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top