Makelaar Geldrop

Opzoek naar een makelaar in Geldrop? Listed ontzorgt je volledig bij jouw woonreis.

Huis kopen in Geldrop

Geldrop is een gezellige en groene gemeente met een levendige cultuur en een rijke historie. Ideaal om te wonen, werken en je te vermaken. Geniet van de rust en natuur en de vele voorzieningen die de gemeente te bieden heeft. Ook is Geldrop gunstig qua ligging, met Eindhoven dichtbij.

Huis verkopen Geldrop

Je wilt dat alles goed komt als je je huis verkoopt en dat je met een goed gevoel een deal kunt maken. Dat snappen wij bij Listed helemaal. Wij zijn een makelaarskantoor dat maar 1 doel heeft, jou zo goed mogelijk helpen.

Nog meer voordelen:

  • Altijd een waardebepaling
  • De beste woningpresentatie
  • Actief en innovatief op Social Media
  • Persoonlijke begeleiding op basis van 5 stappen

Advies makelaar Geldrop?

Zoek je advies van een NVM makelaar? Petra en Marijn staan voor je klaar en komen kosteloos bij je langs.

Woning verkopen Geldrop

Kopers zoeken vaak eerst veel informatie op internet voordat ze een huis gaan bezichtigen. Jouw huis moet online opvallen tussen alle andere huizen die te koop staan. Een goede en slimme aanpak is belangrijk bij het verkopen. Je hebt namelijk de meeste kans om je huis te verkopen in de eerste maanden.

Direct verkopen in Geldrop

Hypotheekadvies Veldhoven

Voordat je een huis koopt, moet je eerst weten hoeveel je kunt lenen. Dan kun je zien welke soort huizen je leuk vindt. De hypotheekadviseurs van Listed geven je graag in één gesprek advies over jouw hypotheek en vertellen je wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je precies welke huizen er binnen jouw bereik liggen.

Hypotheek advies via Listed

Huis in Geldrop verkopen

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten hoe wij jouw woning aan de potentiële kopers presenteren? Kom gezellig langs, dan laten we het je zien!

Aankoopmakelaar Geldrop

Hulp bij woning kopen in Geldrop?

Wij zijn jouw aankoopmakelaar en wij horen graag wat jouw woonwensen zijn. Zo weet je precies wat je wilt en nodig hebt in je nieuwe huis. Veel mensen kopen een huis dat nu goed bij ze past, maar niet in de toekomst. Daarom is het belangrijk om ook aan de toekomst te denken.

Taxatie Geldrop

Je kunt een woning laten taxeren om verschillende redenen. Een veelgebruikte reden is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel het aanvragen van een hypotheek.

Waardebepaling Geldrop

Je kunt een waardebepaling krijgen om een indruk te krijgen van de marktwaarde van je woning, maar het is geen geldig document. Een taxatie is een gedetailleerd en gecontroleerd rapport dat je nodig hebt voor het aanvragen of aanpassen van een hypotheek of verzekering.

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top