Interieurontwerp en Styling

Styling nodig? Maak na de exclusieve buitenkant ook binnen jou woon oase met interieurontwerp van Listed.

Maatwerk stylingadvies

Jouw huis is een weerspiegeling van jezelf
Wij geloven dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van wie je bent. Onze stylingexperts in Eindhoven bieden maatwerkadvies om de juiste sfeer te creëren die past bij jouw levensstijl en voorkeuren.

Stylingadvies wat bij jou past
Of je woning nu een volledige make-over nodig heeft of slechts enkele verfijnde aanpassingen wilt maken, wij staan voor je klaar met deskundig advies.

Meer informatie?

Caroline content vertical Listed

Stijlvolle interieurontwerpen

Onze getalenteerde interieurontwerpers begrijpen dat elk huis uniek is. Of je nu houdt van strakke moderne lijnen, een klassieke uitstraling, of een eclectische mix van stijlen, wij hebben de expertise om jouw visie werkelijkheid te laten worden. Van kleurenpaletten tot meubelarrangementen, elk detail wordt zorgvuldig overwogen om een harmonieus en esthetisch verantwoord interieur te creëren.

Neem snel contact op

Lokale inspiratie

Eindhoven, met zijn rijke cultuur en innovatieve geest, dient als een constante bron van inspiratie voor onze ontwerpers. We integreren lokale elementen en trends in onze ontwerpen om een unieke en eigentijdse uitstraling te creëren die perfect past bij de sfeer van deze bruisende stad.

Listed ontwerp

Ontdek de kunst van stijlvol wonen in Eindhoven met onze professionele styling- en ontwerpservices. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en jouw interieur naar nieuwe hoogten te tillen. Samen creëren we een ruimte die niet alleen adembenemend is, maar ook echt van jou.

Naald, draad.....en een goed ontwerp

Listed maakt het mogelijk

Kunnen we naast styling ook met iets anders assisteren?

Wil je de hoogste opbrengst én wil je dat het proces soepel en prettig verloopt? Listed geeft jou aandacht, een unieke presentatie, een groot netwerk kopers en de beste ervaring.

Meer lezen

Op zoek naar jouw droomhuis? Listed is specialist in woningen in het midden- en hogere segment. Wij hebben een fantastisch track record om voor jou hét perfecte huis te vinden.

Meer lezen

Wil je weten wat jouw huis waard is? Onze ervaren taxateurs maken nauwkeurige en betrouwbare taxaties, precies afgestemd op de unieke kenmerken van jouw eigendom.

Meer lezen

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top