Makelaar Oss

Opzoek naar een makelaar in Oss? Listed ontzorgt je volledig bij jouw woonreis.

Woning kopen in Oss?

Wil jij advies van een NVM makelaar ontvangen? Ons team helpt je graag verder en nodigt je graag uit voor een afspraak.

Waarom Listed?

  • Altijd een waardebepaling
  • De beste woningpresentatie
  • Actief en innovatief op Social Media
  • Persoonlijke begeleiding op basis van 5 stappen

Advies van een makelaar in Oss

Hulp bij een huis kopen in Oss?

Als aankoopmakelaar gaan wij in gesprek met jou over je woonwensen. Door dit gesprek weten we samen wat jouw wensen en behoeften zijn bij het vinden van jouw droomwoning. Veel mensen weten wel wat ze zoeken in een woning, maar denken daarbij niet aan de toekomstbestendigheid van de woning. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning voor nu, en later is.

Waardebepaling Oss

Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Oss? Misschien ben je al aan het rondkijken voor een nieuwe woning. Daarom is het belangrijk om te weten wat jouw huis waard is. De eerste stap is om een waardebepaling te doen en wij komen graag langs. Onze makelaar geeft je meer duidelijkheid over jouw woningwaarde en situatie.

Taxatie Oss

Het taxeren van een woning kan verschillende reden hebben. Een van de redenen die het meest vaak voorkomt, is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, met andere woorden, om een hypotheek af te sluiten.

Nu te koop in Oss

Oss is de ideale plek om te wonen voor allerlei soorten mensen. Of je nu houdt van natuur en cultuur, een bruisend uitgaansleven, culinaire hoogstandjes of sport. Oss biedt mogelijkheden voor jong & oud. Bekijk Woningaanbod

Hypotheekadvies Oss

Als je hebt besloten om een woning te willen kopen is de eerste stap: kijken wat je kunt lenen. Zodra je dit weet kan je rondkijken om te bepalen welk type huizen je aanspreken. De hypotheekadviseurs van Listed Oss vertellen je graag in één adviesgesprek over jouw hypotheek en geven aan wat je mogelijkheden zijn. Zo weet je precies welke woningen in Oss voor jou geschikt zijn.

Hypotheekadvies via Listed

Woning in Oss kopen?

Onze makelaars helpen je graag verder!

Benieuwd hoe wij kunnen helpen in jouw zoektocht naar jouw droomhuis? Maak een afspraak, wij helpen je graag verder!

Momenteel te koop in Oss

Er is helaas geen aanbod gevonden.

Makelaarskantoor Listed
Kronehoefstraat 64-a
5622 AC Eindhoven

Back to top