Prachtige villa met grote leefkelder en schitterende tuin.
213 m2
7 kamers

Geenhovensedreef 119

VALKENSWAARD

€ 900.000 k.k.
Interesse? Neem contact met ons op!
Bijna iedereen in Valkenswaard kent deze villa aan de Geenhovensedreef. Oogstrelend wit, moderne architectuur, fraaie materialen, prachtig tuindesign. Het is een icoon in de omgeving, en hij staat nu te koop! Deze villa biedt jou alles waar je van droomt. Van badkamers en suite tot walk-in closet en man cave. Van koken in stijl en genieten van de buitenruimte tot de rust van jouw eigen kantoor. Wil jij leven in luxe en comfort? Kom, dan gaan we kijken!

Deze villa geeft je meteen een vakantiegevoel. Dit komt natuurlijk door de prachtig aangelegde achtertuin met jacuzzi en waterpartijen en de supergezellige overkapping met openhaard, waardoor je je in een luxe resort waant. Maar het huis zelf geeft je ook dit gevoel. De mooie living met sfeervolle haard, de ruime eethoek met plaats voor iedereen en de schitterende designkeuken met alle apparatuur die je je maar wensen kan. En dit alles in een ruimtelijkheid die weldadig aanvoelt. Dit is gewoon een heerlijk huis!

En er is nog veel meer. Jouw eigen kantoor op de begane grond bijvoorbeeld, dat je ook als extra slaapkamer kan inrichten. Een handige utility room, waar je de was kunt doen. En de inpandige garage, met een directe deur naar jouw woongedeelte. Deze villa is niet alleen mooi, hij is ook heel slim en praktisch gebouwd.

Boven op de eerste verdieping gaat het goede gevoel verder. Hier vind je twee royale slaapkamers. Beide hebben hun eigen badkamer en suite, met elk een luxe wastafel, inloopdouche en materialen van topniveau. De grootste slaapkamer heeft bovendien een ruime walk-in closet. Zie je? Hier leef je in optimaal comfort!

En dan: de verborgen parel van deze villa. Noem het een man cave, een extra gastenverblijf of gewoon een grote leefkelder. Deze ruimte is fantastisch! Je kan er van alles mee doen. Opnieuw een bewijs dat deze villa echt iets bijzonders is. En wil je weten hoeveel meters je krijgt? Het perceel van dit huis is maar liefst 660 vierkante meter groot. Het woonoppervlak is ruim 200 vierkante meter. Een perfecte plek in het heerlijk gezellige Valkenswaard!

Natuurlijk wil jij dit huis met eigen ogen zien. Neem daarom snel contact met ons op voor een bezichtiging. Wij laten je deze prachtige villa graag in volle glorie zien!

Facts & Figures

Soort woning:
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte:
213 m2
Perceeloppervlakte:
660 m2
Bouwjaar:
2013
Energielabel:
A
Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Tuin:
Zuid
Berging:
Vrijstaand, hout

Deel deze woning