Prachtig jaren 30 huis met suite én appartement!
129 m2
3 kamers

Lodewijk Napoleonlaan 25

EINDHOVEN

€ 530.000 k.k.
Interesse? Neem contact met ons op!
Dit is echt een heel bijzonder huis. Jaren 30 stijl, authentieke details, vlakbij het centrum. Maar ook: een unieke indeling. Met een heuse suite op de eerste verdieping en een appartement met eigen pantry en badkamer op de tweede verdieping. Ideaal voor een stel dat maximaal van het leven wil genieten. Ben jij zo'n levensgenieter? Kom, gaan we kijken!

Buiten ziet dit huis er al schitterend uit. Fraaie voordeur en raampartijen, glas in lood, erker van onder tot boven. Alles wat je van een jaren 30 huis verwacht. Bovendien staat jouw toekomstige woning in een supergezellige straat op een geweldige plek. In het populaire Vonderkwartier, op loopafstand van het Eindhovens stadscentrum. De perfecte locatie als je midden in het leven wil staan!

Ook binnen ademt dit huis de jaren 30 stijl. Authentieke terrazzo-vloeren in de hal en de keuken, fraai houtwerk, een prachtige achterpui met ook weer glas in lood. De lichte woonkamer en gezellige halfopen keuken bieden je alle ruimte om lekker te loungen en kokkerellen. En schijnt de zon? Dan zet je de dubbele deuren open naar jouw heerlijke stadstuin. Dat worden fantastische zomeravonden!

Boven zie je wat dit huis zo uniek maakt. Bijna de hele eerste verdieping is ingericht als een luxe suite. De enorme slaapkamer is voorzien van een kastenwand over de hele lengte en een eigenzinnige badkamer met wastafel, inloopdouche en ronde wanden van glazen bouwstenen in retrostijl. Op deze verdieping vind je ook een kleine zithoek, een separaat toilet en een handige wasruimte. En word je 's ochtends wakker in deze weldadige luxe? Dan stap je vanuit je slaapkamer op jouw gezellige balkon met typische jaren 30 balustrade. Hier is het leven goed!

Eén verdieping hoger is dit huis misschien nóg specialer. Hier vind je namelijk een prachtig appartement, compleet met eigen badkamer en pantry. Dit biedt allerlei interessante mogelijkheden. Helemaal in de nok is nog een afgesloten bergruimte. Ook heel handig. Je komt nooit ruimte tekort!

Zie je hoe bijzonder deze prachtige jaren 30 woning op deze geweldige plek is? Dit huis móet je met eigen ogen zien. Neem dus snel met ons contact op voor een bezichtiging. Wij leiden je heel graag rond!

Facts & Figures

Soort woning:
Tussenwoning
Woonoppervlakte:
129 m2
Perceeloppervlakte:
117 m2
Bouwjaar:
1934
Energielabel:
C
Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Tuin:
Oost
Berging:
Vrijstaand, hout

Deel deze woning